M-AUDIO, s.r.o.

Sídlo firmy
Karla Vokáče 21
301 00 Plzeň 

Provozovna
Lipnice 63
335 61 Spálené Poříčí

Telefonní kontakty
+420 602 420 927
+420 777 132 625

Emailové adresy
info@m-audio.cz
m.audio@email.cz

9. Reprezentační ples města Plzně

Plzeň v roce 1890 za Emila Škody, vchod do staré fabriky, socialistická vrátnice ve Škodovce, tramvaj z roku 1980, dekorace napříč desetiletími a industriální, kulturní a velmi moderní rok 2015 s roboty a technickými pokroky. Tak zhruba vypadala Měšťanská beseda v pátek 25. ledna, kdy probíhal 9. reprezentační ples města Plzně.Letošní myšlenka elegance technických myšlenek byla pojata zcela ojediněle. Návštěvníci nejen, že si skvěle zatančili na jeden z nejlepších českých orchestrů Moondance Martina Kumžáka, ale prošli se Plzní za posledních téměř 130 let. Večer zahájila zcela nadčasová laserová show, následoval videosestřih industriální a kulturní Plzně od roku 1890, kde byly použity některé dosud nepublikované záběry. Ten živě doprovázelo dívčí trio Inflagranti.

Obrovský úspěch sklidily dvě hlavní hvězdy večera - Marta Kubišová a Václav Neckář. Marta Kubišová nemohla vynechat Modlitbu a Václav Neckář dal k radosti všech Půlnoční. Třešničkou na dortu jejich vystoupení byl ale společný duet, který zazpívali výjimečně právě při příležitosti plesu města. Pro tento ples jsme zajistili vstupní bránu (ground support), pódium, videoprojekci, zvuk i světla.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace